APN profile not updating zebra devices

APN profile not updating zebra devices

Hi All, 

 

I have been trying to roll out some APN settings for new sim cards to zebra tc57 and tc75 devices. Profile installs fine, no errors on logs but when going into the device APN settings the new APN settings arent present. 

 

Soti v14.4 and all devices are android enterprise builds. Also updated latest zebra plug in and made no difference. 

 

Any ideas? 

4 Answers

Order By:   Standard | Newest | Votes
JVMOD@SOTI | posted this 26 August 2020

Hello Phil,

 

Thank you for your post, please share OS version and screenshot of APN profile settings.

 

Regards,

Technical Support | SOTI Inc. |1.905.624.9828 | support@soti.net | www.soti.net |

  • 0
  • 0
Mark Doepelheuer | posted this 27 August 2020

Hi,

 

i had the same problem, do you have installed the device plugin 1.6.0.102 ? after this installation it works for me

 

mark

  • 0
  • 0
Phil Harborne | posted this 01 September 2020

Devices are 

 

Zebra TC57 - O.S 8.1 - Enterprise build - oem - 01-23-18.00-OG-U00-STD - API 27

 

i did also try updating zebra plug in to the latest version on our server which was 1.12.0.104 and had no affect. 

 
 

 

  • 0
  • 0
Phil Harborne | posted this 01 September 2020

APN settings

 

displane and access point name both inetd.vodafone.iot

MCC - UK234

MNC Vodafone Ltd 15

Access point type - Internet+MMS

default connection ticket

 

the rest all is blank

  • 0
  • 0

Give us your feedback
Give us your feedback
Feedback