Custom attribute not working in SOTI surf URL

Custom attribute not working in SOTI surf URL

Hi all,

I'm trying to set a dynamic URL in SOTI surf through a custom attribute.

Creating a custom attribute "WachtZaal" in the device settings page, type "Text" + option "send to device". On the device, I fill in the custom attribute with a value.

In SOTI SURF, I configure the URL with the custom attribute: device_id=CustomAttr:WachtZaal&token

When launching the SOTI SURF app on the device I get the warning: kiosk device CUSTOMATTR:WACHTZAAL not configured wich means the program can't find a device called CUSTOMATTR:WACHTZAAL in his configuration.

So it seems that the custom attribute is not being replaced with its configured value. Any advice?

Device is a ZEBRA CC6000 with Android 8.1.0 / Agent Version 14.5.1 

  • 01 July 2021
  • SOTI surf
  • 2 Answers
  • 0 Upvote
  • 1 Follower
  • 788 Views
    • 2 Answers
    • 0 Upvote
    • 1 Follower

2 Answers

Order By:   Standard | Newest | Votes
Raymond Chan | posted this 01 July 2021

What are the version and build numbers of your Soti Surf and MobiControl server?

 

Have you tried enclosing your custom attribute with the "%" character, i.e. use

    device_id=%CustomAttr:WachtZaal%

?

 

I believe there are typos in various online documentations.

  • 1
  • 0
KAS001 | posted this 01 July 2021

Yes, the % trick did it.

So yes, it is wrong in the documentation.

  • 0
  • 0

Give us your feedback
Give us your feedback
Feedback