MobiControl -> generate report is always empty / blank

MobiControl -> generate report is always empty / blank

Hello all,

I have mobicontrol in version v13.3.03454

On my development pc , i'm connect to the console of mobicontrol by an url https://...

 

I don't know why but now when I try to generate a report , this report it's alaways empty / blank ...

I have try to disconnect and re connect my user but same thing ...

If I go to profile, click on a profile , select execution status I can see well a graph ...

 

Anyone has an idea about this, why all report is always blank ?

 

thanks for all

  • 15 May 2019
  • SOTI MobiControl
  • 7 Answers
  • 0 Upvote
  • 4 Followers
  • 1.1K Views
    • 7 Answers
    • 0 Upvote
    • 4 Followers

7 Answers

Order By:   Standard | Newest | Votes
RTMOD@SOTI | posted this 17 May 2019

Hi Christopher,

Can you please call in SOTI SUPPORT for this issue and someone will be glad to troubleshoot the issue as it requires to actually look into the way you are generating a report.

Thanks !

Technical Support | SOTI Inc. |1.905.624.9828 | support@soti.net | www.soti.net |

  • 0
  • 0
RTMOD@SOTI | posted this 22 May 2019

HI Christopher,

In order to resolve this issue please follow these instructions:

1)Open SQL Server Configuration Manager (press “windows” key and type mmc, then choose “SQL Server Configuration Manager” application to run).

2)Go to SQL Server Network Configuration -> Protocols for SQLExpress and ensure that TCP/IP protocol is disabled.

3)Double click on this protocol to open properties window and change property “Enabled” from “No” to “Yes”.

4)Restart SQL Server service.

Please let me know if it works for you.

Thanks !

Technical Support | SOTI Inc. |1.905.624.9828 | support@soti.net | www.soti.net |

  • 0
  • 0
christopheBERNARD | posted this 23 May 2019

Hello support soti,

 

thanks for the description for to resolve the problem ..but i'm not sure I can do this due to the security on the SQL Server.

 

Here is it more info, I have two pc

one is my development computer and the other is my office computer

In my office computer, if I type the URL http://sotimobicontrol and display report it's work fine 

 

In my dev computer , if I do the same thing it's not work _ report is always blank _

I have installed java 8 last week perhaps it's the problem ..

 

But I need to keep the java 8 on my development computer..

 

the report work on my office computer for me it's ok …

 

have a nice day

  • 0
  • 0
Support Staff | posted this 28 June 2019

Hello ChristopheBERNARD, 

 

Thats odd that you are experiencing this on one of your PC's and not the other as the fix that was provided is a missing setting on the server side and this usually fixes this issue. 

 

I'm going to assume by your comment that the one that is working was not updated to the same version of Java that the one that reports are working on.  

 

With that being said perhaps the Java version is causing this.  Before I suggest to create a case so that a Technician can look into this further, are you able to try and load the MC console on a third PC and let me know the JAVA version on that one, please?

 

Regards,

 

Technical Support | SOTI Inc. |1.905.624.9828 | support@soti.net | www.soti.net |

  • 0
  • 0
christopheBERNARD | posted this 01 July 2019

Hello support,

i don't know why but since sometimes it's works …

 

for me, the problem is close but where is the problem ...i don't know

 

thanks for all

 

 

  • 0
  • 0
SCMOD@SOTI | posted this 3 weeks ago

Hi Christopher,

If the issue still persist while generating the report, Please try to change the Web-Browser and make sure that nothing is blocking cookies or pop-ups. 

If both the computers are running on the different network, I would recommend please check the network.

 

Thank you.

Technical Support | SOTI Inc. |1.905.624.9828 | support@soti.net | www.soti.net |

  • 0
  • 0
christopheBERNARD | posted this 3 weeks ago

Hello all,

@SCMOD -> that's works now since several month ..i think the problem was an update with java OR the browser ...

 

thanks for all

  • 0
  • 0

Give us your feedback
Give us your feedback
Feedback